Cart0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

A Herbalife-ről

A Herbalife Ltd. (rövidítve: HLF) egy nemzetközi táplálkozási és közvetlen értékesítési vállalat. A Herbalife termékei közé tartoznak az étkezés helyettesítői (fehérje turmixok és rágcsálnivalók), a fitnesz és az energia táplálékkiegészítői, valamint a testápolási termékek.

A vállalat termékei, valamint 5 millió független forgalmazóból álló marketing és terjesztési hálózata megváltoztatja az emberek életét a világ több mint 95 országában.

A Herbalife szerepel a New York-i tőzsdén. A Herbalife részvényei a New York-i tőzsdén történő tőzsdei bevezetés első évének végén csúcsot értek el.

A magyar piac nagyon stabil és folyamatosan növekszik. A Herbalife márka a független forgalmazók kitartó munkájának, komolyságának és professzionalizmusának köszönhetően jó hírnevet szerzett a piacon.

A Herbalife a sportolók és a világszínvonalú csapatok hivatalos táplálkozási szponzora. A Herbalife táplálkozással érik el a legjobb teljesítményt.

A Herbalife által szponzorált profi sportolók, például Cristiano Ronaldo naponta használják termékeinket, ezáltal a legigényesebb körülmények között is kiválóak.