Cart0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Táplálkozási Tanácsadó Bizottság

A - Herbalife = a világ leghíresebb táplálkozási márkája - céljával a Tanácsadó Bizottság folyamatosan bővül, és a táplálkozás és az egészségügy területén a világ minden tájáról származó szakértőket vesznek fel, akik oktatási és képzési programokat dolgoznak ki a táplálkozásra és a fizikai aktivitásra összpontosítva. az egészséges életmód két alapvető eleme.

A NAB elnökét Ph.D. David Heber professzor vezeti, tevékenységét Luigi Gratton, M.P.H, táplálkozási oktatásért felelős alelnök, Steve Henig Ph.D. a Herbalife tudományos igazgatója, felelős a vállalat termékeinek kutatásáért és fejlesztéséért.

Az orvosi Nobel-díjas Louis Ignarro, Ph.D. D. a Herbalife táplálkozási tanácsadó testületének (NAB) tagja, és tanácsot ad a vállalatnak a táplálkozástudomány fejlődésével kapcsolatban.

A bizottságba az EMEA régió szakértői tartoznak, mint például: Marion Flechtner-Mors, Ph.D. (Németország), Laszlo Halmy professzor (Magyarország), Alla Pogozheva professzor, Ph.D. (Oroszország), Juli lvarez García (Spanyolország), Joaquim Caetano (Portugália) és Sitaras Nikolaos professzor, Ph.D. (Görögország).